Met Mandy

Ik ben Mandy Klompenhouwer-Reuterink samen met mijn man en onze  2 kinderen woon ik in Dinxperlo.

Daar hebben wij het met ons vieren heel fijn

Ik ben altijd werkzaam geweest in de zorg. Eerst als verzorgende  IG wegens lichamelijke klachten mij laten omscholen tot doktersassistente.
8 jaar heb ik met veel plezier in een huisartsenpraktijk gewerkt. Het waren mooie waardevolle en leerzame jaren.
Sinds de geboorte van mijn dochter begon ik mij steeds meer af te vragen is nog wel wat ik wilde?
Het vak veranderde en ik merkte dat mijn visie niet meer paste bij de manier waarop ik moest werken.
Ik wil echt tijd hebben voor mensen, een luisterend oor zijn zonder steeds de tijd in de gaten te moeten houden. Ik wil de echte persoon zien onder zijn of haar verhaal, label of stempel.

Ik kreeg steeds meer last van vermoeidheid, was thuis niet altijd de gezelligste en mijn lichamelijke klachten begonnen ook weer op te spelen.
Meerdere gesprekken heb ik gehad op mijn werk waarin ik aangaf dat ik het werk niet meer leuk vond, maar daar bleef het bij. Ik durfde niet te zeggen wat ik eigenlijk echt wou!
Tot het moment dat we hoorde dat er een dissociatie ging plaatsvinden. Dat was voor het moment om te zeggen wat ik wou, ik ging stoppen als doktersassistente. Vond ik dit moeilijk en spannend? JA! Ik gaf alle zekerheid van een vaste baan op, maar ik wou mijn angst  en onzekerheid niet langer laten winnen van de stem van mijn hart. Een stem die ik al een aantal jaar genegeerd had.

Ondertussen was er al een prachtige opleiding p mijn pad gekomen tot coach. Sinds 2017 ben ik de trotse eigenaar van Met Mandy.
Begonnen als kindercoach maar al gauw kwamen daar ook jonge vrouwen bij die niet durven te gaan staan voor wat ze echt willen. Ik geniet hier intens van.

Werkend vanuit mijn eigen visie en ervaringen, niet vastzitten aan tijdslimieten en protocollen.
Als coach heb ik alle tijd en ruimte om 100% aandacht te geven aan JOU!

Ik wil JOU laten zien en ervaren wat voor mooi mens je bent. Dat je goed bent zoals je bent en dat JIJ mag leven vol zelfliefde, (zelf)vertrouwen en eigenheid.

JIJ MAG STAAN VOOR WIE JE BENT EN WAT JIJ WILT!

Liefs Mandy


 

ervaren coachprofessional

Als coachprofessional ben ik ingeschreven bij het coachregister van de NFG (de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg Dit betekend  dat ik als coach HBO geschoold ben en me voortdurend blijf professionaliseren in het werkveld. Bovendien neem ik deel aan intervisie en supervisie.
Coachpraktijk met Mandy staat voor kwaliteit en deskundigheid

 

0627086006

©2019 by Met Mandy. Proudly created with Wix.com